Close

ONLINE FORLØB

Det skal være et successfuldt træningsforløb. Her på siden finder du lidt om, hvad det er, jeg tilbyder i et samarbejde! 

Tilmeld forløb

DET FÅR DU:

PROGRAMMER

Du vil løbende få tilpasset både din træning og din kost afhængig af din progression. Alt sammen med din målsætning for øje. 

TRACKING

Du får et unikt log-in så vi sammen kan følge din udvikling i form af vægttabt eller muskelopbygning. Her måles på dit bl.a. humør, energi, kg mm. 

COACHING

Du har selvfølgelig min løbende support. Via dit personlige log-in er der  chat, så vi løbende er i dialog under hele forløbet.

8/10 KLIENTER VÆLGER AT GÅ ONLINE!

Fordelene ved online fremfor fysisk personlig træning: 

UAFHÆNGIG AF STED

Du får coaching og mulighed for at få tilpasset træning, så du kan træne uanset hvor du vil: Arbejdsplads, fitness center eller hjemme. 

TRÆN NÅR DET PASSER

Det er ikke altid, du lige ved, hvordan din uge ser ud – ligesom du måske har behov for fleksibilitet i forhold til planlægningen.

BILLIGERE PR. MÅNED

Fordi der ikke indgår en-til-en træningssessioner, så er prisen pr. måned 70% billigere end normal personlig træning.

MENTAL OPBAKNING

Blot fordi træningen ikke sker sammen, så er der stadig mulighed for dialog, så du mentalt får den nødvendige opbakning. Jeg er der for dig via dine egen personlige chat-kanal med mig.

OFTERE JUSTERINGER AF PROGRAMMER

I online forløb bliver dine planer oftere tilpasset, da der bruges mere tid på målinger og din personlige udviklingen generelt. Træning reguleres månedligt og kosten afhængig af dit kcal behov.

LÆNGERE FORLØB = STØRRE SUCCES

Grundet lavere pris, er der flere som knytter sig til et forløb i længere tid og derved får bedre resultater. Typisk 3-6 måneder.

Klar til at komme i gang?

Hele forløbet bliver lavet ud fra din målsætning og hverdag!

Skriv dig op her...