OM MIG OG MIN FILOSOFI

Jeg er en ægte livsnyder, madentusiast, træningsnørd og iværksætter. Jeg har valgt at udleve mine drømme og lever mit liv med passion hver eneste dag. Min mission i livet er at inspirere, motivere og hjælpe andre mennesker. Jeg elsker at vise hvor let, sjovt og lækkert det kan være, at leve sundt. 

Jeg er født i Danmark, men boede i USA som barn. Jeg har igennem hele mit liv altid elsket at dyrke sport. Jeg har altid været lidt af en sports- og madnørd. Jeg har spillet tennis på eliteplan i mange år, og efter en lang årrække på konkurrenceplan, kastede jeg mig over fitness- og funktionel træning i alle former – Jeg kastede mig over et par fitnesskonkurrencer for nogle år tilbage, men jeg er mere til den performancedrevede træning med masser af sjov og power.

Jeg har arbejdet som tennistræner i 8 år, og har siden 2013 arbejdet selvstændigt som personlig træner. Jeg brænder dog ikke ’kun’ for at klienter, jeg brænder for at skabe glæde, støtte og give nye input til et positivt og frit mindset uden negative og selvdestruktive tanker. Jeg brænder for at lære mine klienter at se nye muligheder, finde løsninger og at være kreative med sin livsstil.

I min verden handler det ikke om at følge en plan slavisk og hovedløst, men derimod at lære sin krop at kende og lære at mærke efter. Det handler om at blive ubevidst bevidst omkring sin sunde livsstil, således at det ikke er noget man skal tænke så meget over, men egentlig bare gør.

En sund livsstil er IKKE en straf – det handler om at finde de gode løsninger og de sundere alternativer, fremfor at tænke, at det er en ’kur’ eller et quick fix. Det handler om at spise for at få en høj forbrænding, en sund og fit krop og så skal kroppen have brændstof. Træning skal være sjovt, fedt og udfordrende! Det skal være som at gå ind på en legeplads hver dag

Udover at arbejde som personlig træner, har jeg også startet mit firma The Protein Kitchen, sammen med min partner Morten, for netop at kunne gøre det endnu lettere for jer at leve sundt på farten og på travle dage. Dog UDEN at gå på kompromis med kvalitet. Vi producerer derfor al vores mad to-go fra bunden i vores eget køkken UDEN kunstige tilsætningsstoffer, og med en god fordeling af proteiner, kulhydrater, og fedtsyrer. I kan læse meget mere på vores hjemmeside – og følge endelig med på bloggen.

Vil du læse mere om mig, min historie og have fif – så følg med på min blog.

Instagram

Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Om Cecilie Lind

Jeg er en ægte livsnyder, madentusiast, træningsnørd og iværksætter. Jeg har valgt at udleve mine drømme og lever mit liv med passion. Min mission i livet er at inspirere, motivere og hjælpe andre mennesker. Jeg elsker at vise hvor let, sjovt og lækkert det kan være, at leve sundt.