PERSONLIG TRÆNING HJEMME ELLER I CENTER

Leder du efter en træner, en coach, en sparringspartner og en støtte til at få træningsglæden tilbage, værktøjer til en sundere livsstil på den lette måde, hjælp til kosten og så en masse sjove træninger?

Jeg brænder for sundhed, for sund madlavning, sjov træning og for at hjælpe andre med at finde den individuelle balance i livet. Balance og trivsel er individuelt, men for at nå dertil er det vigtigt at forventninger vs. realitet stemmer overens for at man ikke konstant vil gå og slå sig selv oveni hovedet.

Jeg elsker at have personlig træning, det giver mig så meget glæde, at følge mine klienters udvikling fysisk og mentalt!

Mange ser meget sort/hvid på sundhed, og handler ofte efter ‘alt eller intet’-mentaliteten. Livet skal være let og sjovt, og det handler om at indarbejde de bedre og sundere vaner stille og roligt, og samtidigt nyde livet 

Ligeledes skal træning være sjovt! Det skal være med til at give dig velvære, og give dig blod på tanden til at give den gas, når du træner, og dermed give endnu dig mere motivation og glæde.

Jeg har fokus på styrke, kondition, mobilitet, bevægelser og ja en masse sjov – og tilpasser selvfølgelig træningsformen efter dit niveau, behov og ønsker.

Jeg skræddersyr forløb/klippekortsløsninger til den enkelte, ud fra hvad du har brug for.

Jeg tilbyder også træning hjemme hos jer, til jer der måtte ønske dette.

Så er du interesseret i at træne sammen med mig, så skriv til mig på cecilie@theproteinkitchen.dk for at få et uforpligtende tilbud. Jeg bestræber mig på at vende tilbage inden for et par dage.

Instagram

Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Om Cecilie Lind

Jeg er en ægte livsnyder, madentusiast, træningsnørd og iværksætter. Jeg har valgt at udleve mine drømme og lever mit liv med passion. Min mission i livet er at inspirere, motivere og hjælpe andre mennesker. Jeg elsker at vise hvor let, sjovt og lækkert det kan være, at leve sundt.